Archives for: "July 2009"

Omantienkulkijoita oli myös ennen ja harhaoppiseksi sanoivat: Emerituskeksijä.

July 30th, 2009

Kaarlo Kramsu (1855-1895) : Ei oikeutta maassa saa / Ken itse sit´ei hanki

July 29th, 2009

Avoin kirje: Valitus ja kantelu rikoskomisario Sami Kalliomaan esitutkinta päätös että esitutkintaa ei aloiteta asiassa: 6070/S/315227/08, 30.10.2008.

July 27th, 2009

Sähkömagneettisten teorioiden syntyhistoriaa, akkujen ja sähköauton kehitys.

July 27th, 2009

Vieraskynä: Elääkö tuomarit jossakin toisessa maailmassa, koska ABSURDI TUOMIO akku keksijälle antaa kuvan siitä. EOK on tehnyt kantelun oikeuskanslerille Korkeimman oikeuden ennakkopäätöksestä.

July 26th, 2009

Jos minä keksijä Rainer Partanen katoan tai menetän elämäni yllättäen (Murha), niin vastuussa ovat viranomaishenkilöt jotka ovat pyrkineet tuhoamaan minut jo kahdeksan vuotta ja tuomarit ovat yhtä syyllisiä kuin muutkin.

July 25th, 2009

Vieraskynän teema: Muuta tulevaisuuden Suomea nyt, älä takerru nykyisyyteen tai menneisyyteen.

July 25th, 2009

Häpeä Suomelle, kun se on tuominnut rikoksesta syyttömän keksijän ilman minkäänlaista todistetta, vain musta tuntuu periaatteilla ja todennäköisin syin vaikka niitä ei ole. Keksijä jolla olisi ratkaisu, sähköenergian varastoimisessa ja käytössä.

July 23rd, 2009

Sähköposti keskustelua: Kansanedustaja Kimmo Sasin ja Emerituskeksijä Rainer Partasen välillä.

July 23rd, 2009

Vieraskynä: Rainer puuttuu myös kovalla kädellä epäkohtiin. Kanteluita oli lähtenyt jo 8 kpl-ja ne pitää viranomaisten käsitellä muistaakseni melko nopealla tahdilla.

July 22nd, 2009

On käynyt selkeästi ilmi että, Suomen oikeuslaitos tekee tietoisesti syyttömistä rikollisia. Tuomioistuin päättää ilman minkäänlaisia konkreettisia todisteita syyllisyydestä, kaikki toimii vain kuvitteellisin perusteluin, joka kertoo mielivallasta.

July 21st, 2009

No nyt sen totesi Euroopan neuvoston korruptionvastainen toimielin Greco. Puutteet poliittisen rahoituksen avoimmuudesta ovat niin räikeitä että Suomea on verrattu Valko-Venäjään. Suomeen on rakennettu korruptio myös sisälle hallintoon,

July 19th, 2009

Europositron Oy:n ja Rainer Partasen, Tuhoamistyön tilaaja ja keksintö varkauden toimeksiantaja. Toistaiseksi tuntematon taho ? ja Rahoitustarkastus.

July 19th, 2009

Miten tulisi nimittää Suomen muita erilaisia ihmisiä sietämätöntä epähumaanista hallintoa. Olisiko lumedemokraattinen kommunistinen - natsihallinto sopiva, kun ei voi sietää kerralla kuin yhtä oikeaa asiaa ja hallinto on arjalainen aina oikeassa oleva.

July 18th, 2009

Vieraskynä:On erittäin positiivista luettavaa tämä Porin Suomi Areenan avaus-keskustelu luovasta hulluudesta ja Suomalaisten kateudesta. Suomessa ei tosiaankaan siedetä menestyjiä eikä erilaisia ihmisiä.

July 17th, 2009

Lainattua; Porin Suomi Areenassa: "MENESTYJIÄ EI SIEDETÄ" Jorma Ollila avautui luovasta hulluudesta ja suomalaisesta kateudesta. On jatkettava ja välittämättä siitä, vaikka tulisi pari kertaa turpiin matkan varrella.

July 16th, 2009

Hovioikeuden käsittelyn jälkeen ja mahdollisen korkeimmanoikeuden jälkeen, tiedämme lopullisesti mikä on Suomen oikeudellinen tila. Tosin jo nyt näyttää siltä että oikeutta ei ole, mutta silloin on vuoromme tullut kun vahvistus on saatu.

July 15th, 2009

Pitkät oikeuden käynnit on yksi ongelma, mutta suurin ongelma on valheellinen syyllistäminen oikeusjärjestelmän toimesta, virkamiehet, poliisi, syyttäjä ja tuomari. Tämä on aivan uskomatonta mutta totta, tulen myös todistamaan sen.

July 15th, 2009

Suomalaiset ! , viekää EU:n Ihmisoikeustuomioistuimeen kaikki oikeuden päätökset joissa olette kokenut että teidän ihmisoikeuksia on loukattu, Vain hakemalla Eu:sta oikeutta sitä voi saada ei Suomesta, sillä syyllistäminen on saanut vallan Suomessa.

July 15th, 2009

SUOMI ei selviä Koiviston konklaavin periaatteilla ihmisoikeustuomioistuimen päätöksistä, mikäli se ei muuta oikeusjärjestelmäänsä koeteltuun länsimaiseen järjestelmään jossa tulee todistaa syyllisyys eikä syyttömyys.

July 15th, 2009

Suomessa on oikeuden jäsenet tuomarit ryhtyneet tietoisesti rikolliseksi, kun eivät huomioi selviä todisteita syyttömyyden puolesta vaan karsivat ne, selostuksessaan tuomiosta. Keksijän oikeudenkäynti on tuomio farssi, josta voisi tehdä oopperan.

July 15th, 2009

Juudas Iskariot petti Jeesuksen ja Pontius Pilatus tuomitsi syyttömän Jeesuksen ristiin naulittavaksi muutaman kansalaisen tuella. Näin toistaa historia itseään jos rehelliset kansalaiset ja oikeuskansleri eivät puutu Keksijän tuomitsemiseen.

July 15th, 2009

Kumpi voittaa: David (keksijä) vai Goljat ( valtion rikollinen virkamiesryhmä ). Tuleeko David linkoamaan tiedon kiven, rikollisen Goljatin ohimoon. Tämä on odotettavissa sillä kaikki todistusaineisto on Davidin puolesta.

July 15th, 2009

Avoin kirje: valitus ja kantelu Eduskunnan oikeusasiamiehelle .

July 12th, 2009

Presidentti Tarja Halosen aikana; nyt meneillä oleva lama joka syvenee seuraavan vuoden aikana, tulee olemaan vielä tuhoisampi kuin se mikä oli Presidentti Mauno Koiviston aikana. Näemmekö yhtä sairaita poliittisia ratkaisuja tulevina vuosina.

July 12th, 2009

Lainattua; Koiviston konklaavi – salatut sopimukset

July 12th, 2009

Presidentti Mauno Koivisto on ollut Suomelle tuhoisin presidentti koko maan historiassa, vaikka olemme eläneet rauhan aikaa. Hän muutti oikeusjärjestelmän rikolliseksi, kun ei tarvita todisteita rikollisuudesta, tuomioon oikeudessa riittää kun uskotaan,

July 12th, 2009

Eduskunnasta lainattua: Yrittäjyys kunniaan vihdoinkin, tehkää päätös.

July 6th, 2009

Avoin kirje eduskunnalle tulevaisuuden toimintaympäristön aikaansaamiseksi

July 6th, 2009

Keksijä Rainer Partanen toteaa että al-akku valmistetaan tulevina vuosina, ei siksi että se on helppoa vaan siksi että se on vaikeaa. Lainattu John F Kennedyn lausuntoa kuuhun lennosta 60 luvun aikana.

July 5th, 2009

Avoin kirje : Oikeuskansleri Jaakko Jonka:lle kun aika hieman etenee, teidän tulee arvioida että voiko olla vahinko ja inhimillinen erehdys kaikkien seuraavien osalta jotka 7 vuoden aikana anneissa on rikkonut törkeästi voimassa olevia lakeja.

July 4th, 2009