Archives for: "November 2010, 02"

Lojaaleille Europositron Oy:n osakkaille tiedonanto; Ainoa vaihtoehto on että KKO purkaa Hovioikeuden tuomion. Selvitän näkemystäni asioiden kulusta noin yleisellä tasolla. Molempien oikeudenkäyntien aikana sekä syyttäjä että tuomari, on kuin yksi henkilö

November 2nd, 2010

Arvoisat lojaalit Europositron Oy:n osakkaat; nyt se viisaus löytyi, keksijänä minut tuomittiin kun en suostunut kertomaan salaisista keksinnöistä.HO:n tuomion selostus sivuilla 40-41.

November 2nd, 2010

HO:n oikeusjuttu akkukeksijää vastaan kertoo oikeuden tuomareiden kafkamaisuudesta, Kafkamaisuus on siis kuviteltavissa kasvottomaksi byrokratiaksi tai yleiseksi hegeliläiseksi vieraantumiseksi nyky-yhteiskunnasta. Tavaratalouden lait näyttäytyvät,

November 2nd, 2010

Kaikille lojaaleille Ab Europositron Oy:n osakkaille tiedoksi, me yhdessä tulemme voittamaan asiamme. Me rakennamme al-akku laitteen tulevina vuosina ja sijoituksenne kasvaa korkoa kaikkina vuosina, toiminta on Virossa,Ruotsissa tai muualla.

November 2nd, 2010

Ho:n oikeusneuvosten mielipide päätelmätuomio akkukeksijälle, oli törkeydessään kaikkien aikojen ”oikeusmurha” . Vain syyttäjän todistajien virheelliset mielipiteet huomioitiin. Kaikkein merkittävimmät PRH:n todisteet, jätettiin tuomioselostuksesta pois.

November 2nd, 2010