Archives for: "December 2010"

Syyttäjä Antti Vuorenmaa tuhosi USA;n Millenial corp. Sijoituksen Ab Europositron Oy:n. Ko:n tuomari Maritta Pakarinen vahvisti sen. Yhtiön toiminta oli moitteeton, joten päätti tuomita keksijä Rainer Partasen kun ei saanut keksintöä anastettua ja

December 15th, 2010

Ab Europositron Oy:n osakkaat: Kirjoitukseni päättyy toistaiseksi koska ”leivätön pöytä” kutsuu, katsotaan koska pääsen seuraavan kerran tietokoneeni ääreen. Ystäväni, 274 osakasta ja muut, todennäköisesti te viette julkisuus viestiä asiastamme eteen-

December 14th, 2010

Paasto on protesti syyttömän vankilaan tuomitsemisesta ja mielivaltaisesta ”oikeusryöstömurhasta” joka on Ihmisoikeus sopimuksen vastainen. Viranomaiset saavat ottaa täyden vastuun, jos iäkäs keksijä kuolee vankilassa, vesipaaston seurauksena.

December 14th, 2010

Kun korkein on luonasi, olet vapaa kaikkialla, ”VAPAUTUMISEN PAASTON” kymmenes päivä. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan laki ja oikeudenmukaisuus.

December 14th, 2010

Kun korkein on luonasi, olet vapaa kaikkialla, ”VAPAUTUMISEN PAASTON” yhdeksäs päivä. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan laki ja oikeudenmukaisuus.

December 14th, 2010

Kun korkein on luonasi, olet vapaa kaikkialla, ”VAPAUTUMISEN PAASTON” kahdeksas päivä. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan laki ja oikeudenmukaisuus.

December 13th, 2010

RAKKAUS ON SUUREMPI VOIMA ! ; KUIN VALLAN, AHNEUDEN, KOSTON JA VIHAN SOKAISEMAT VIRKAMIEHET. LUKISITTE DRUNVALO MELCHIZEDEK:IN KIRJAN, ”ELÄMÄN KUKAN SALAISUUS”.

December 12th, 2010

Hs-mielipide12.12.2010:”OIKEUTTA HAKEVA IHMINEN VOIDAAN NÄÄNNYTTÄÄ” Oikeusjärjestelmän ympärillä on hiljaisuuden kulttuuri, kirjoittaa toimittaja Johanna Korhonen.

December 12th, 2010

Kun korkein on luonasi, olet vapaa kaikkialla, ”VAPAUTUMISEN PAASTON” seitsemäs päivä. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan laki ja oikeudenmukaisuus.

December 12th, 2010

HÄMMÄSTYTTÄVÄÄ; SYYTTÄJÄ JA TUOMARI TEHTAILIVAT RIKOKSEN ASIASTA, JOSSA EI OLLUT RIKOSTA LAISINKAAN.

December 11th, 2010

Oikeuden tuomareilla on seonnut ajatus täydellisesti; kun yritys talous on Europositron Oy:ssä täydellisen hyvin hoidettu ja keksintöjen salassapito on liiketaloudellisesti ja patentoinnin vuoksi ehdoton, niin missä harhautusrikos ?. 275 osakasta,

December 11th, 2010

Kun korkein on luonasi, olet vapaa kaikkialla, ”VAPAUTUMISEN PAASTON” kuudes päivä. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan laki ja oikeudenmukaisuus.

December 11th, 2010

Suomessa ei ole sanan vapautta, kun arvostelin tuomari Maritta Pakarista asian virheellisestä ennakko käsittelystä ennen oikeudenkäyntiä ja sitten syyttömälle annetusta tuomiosta sain heti kunnianloukkaus syytteen, kuten nyt tiedämme siitä tuli vankeutta

December 10th, 2010

Tuomari Maritta Pakarisen kunnian loukkaus syyte akkukeksijä Rainer Partasta kohtaan, meni juuri siten kuin olin olettanutkin. Ko:n tuomari tuomitsi 3 kk vankeutta ehdollisena, ei korppi, korpin silmää noki. Kuitenkin keksijä arvosteli tuomaria,

December 10th, 2010

Keksijä Rainer Partasen osoite on tulevan 15 pv Joulukuuta lähtien, Ristikkotie 8, PL 40, 00580 Helsinki

December 10th, 2010

Kun korkein on luonasi, olet vapaa kaikkialla, ”VAPAUTUMISEN PAASTON” viides päivä. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan laki ja oikeudenmukaisuus.

December 10th, 2010

Akkukeksijän tutkimus ja tuotekehitys on kestänyt 33 vuotta ja kun läpimurto oli juuri tehty niin vietiin Europositron Oy:n omaisuus ja keksijä Rainer Partasen omaisuus. Tällä haluttiin varmistaa että hän ei pääse markkinoita sekoittamaan huippu-

December 9th, 2010

Kun korkein on luonasi, olet vapaa kaikkialla, ”VAPAUTUMISEN PAASTON” neljäs päivä. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan laki ja oikeudenmukaisuus.

December 9th, 2010

Suomalaiset ei ole koskaan ymmärtänyt että Suomea johtaa salainen kommunistinen vapaamuurarit järjestö ja eduskunta on vain kumileimasin asioiden käsittelyssä jotka virkamiehet tekee. Todelliset päätökset tekee järjestö joka antaa sitten virkamiesten,

December 8th, 2010

Kun korkein on luonasi, olet vapaa kaikkialla, ”VAPAUTUMISEN PAASTON” kolmas päivä. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan laki ja oikeudenmukaisuus.

December 8th, 2010

Avoin kirje Suomen ylimmälle johdolle Yksityiset radikaalit läpimurtokeksinnöt tasavallan presidentin suojelukseen

December 7th, 2010

Kun korkein on luonasi, olet vapaa kaikkialla, ”VAPAUTUMISEN PAASTON” toinen päivä. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan laki ja oikeudenmukaisuus.

December 7th, 2010

HYVÄÄ ITSENÄISYYS PÄIVÄÄ, ”VAPAUTUMISEN PAASTON” ensimmäinen päivä. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan laki ja oikeudenmukaisuus.

December 6th, 2010

YKSI päivä ”VAPAUTUMISEN PAASTON” alkuun. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan oikeus.

December 5th, 2010

Akkukeksijä toteuttaa tuotteensa omalla tavalla mutta lainmukaisesti, tuomarien tulkinta on toinen, kun projekti toteutuu niin tulen kuitenkin todistamaan että kaikki oikeuden tuomarit ovat olleet väärässä sekä Ko:ssa että Ho:ssa.

December 4th, 2010

Suomi ei kunnioita ihmisoikeus sopimuksia, poliisi tunkeutuu asuntoon pelkän tiedonannon antamisen takia, kun asukas on lomalla. Tämä oikeus tulee poistaa nyt kun eduskunta käsittelee poliisin valtuuksia. Keksijän kotiin tulee poliisi anastamaan keksintö-

December 4th, 2010

Hs-kirjoitus Ilkka Ahtiainen; Suomalaisten voitonjuhlat. Suomalaiset eivät voi viettää voitonjuhlia koska, kommunistinen ja diktatorinen virkamieshallinto on edelleen voimissaan, eikä Suomessa ole tapahtunut vapautumista.

December 4th, 2010

Aleksander Solzenitsyn; rajalla videota katsellessani ja hänen kertomustaan nyky venäjän tilasta. Se iski kuin salama, Suomi ja Venäjä molemmissa on virkamies diktatuuri, Solzenitsyn kehottaa toisinajattelijaksi jotta demokratia saavutettaisiin.

December 4th, 2010

Wikileaks; palvelee Demokratiaa ja sanan vapautta. Alistajat haluavat salassa pitää kaikki epädemokraattiset toimensa, Suomalaisten tulee harkita että onko poliisi diktatuuri valtio missään tilanteessa parempi, kuin Demokraattinen asioiden julkinen käsit-

December 4th, 2010

KAKSI päivää ”VAPAUTUMISEN PAASTON” alkuun. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan oikeus.

December 4th, 2010

Uutta netti TV mediaa on odotettu tulevaksi, riippumatonta ja rohkeaa. Onko OXPAHA se puro joka muuttuu suureksi virraksi, joka palauttaa vanhan kuolleen tutkivan rohkean journalismin, pelkäämättä alistajia. www.oxpaha.fi

December 3rd, 2010

KOLME päivää ”VAPAUTUMISEN PAASTON” alkuun. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan oikeus.

December 3rd, 2010

NELJÄ päivää ”VAPAUTUMISEN PAASTON” alkuun. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan oikeus.

December 2nd, 2010

Koska pidän itseäni maailmankansalaisena, siksi testamenttini koskee laajasti keksintöjen toteuttamista maailmalla ei Suomessa, sillä Suomi on osoittanut nurjan puolensa minulle, joten on tärkeämpää saada asia toteutukseen kuin olla harmissaan,

December 1st, 2010

Perustettava säätiö tulee pitämään huolen että, vaikka minua ei olisi niin rikolliset virkamiehet, eivät tule saamaan rauhaa rikollisissa toimissaan. Ensimmäinen paikallinen ihmisoikeus- greenpeas taistelujoukko, on saatava yhtä vahvaksi kuin greenpeas.

December 1st, 2010

Etyj sai alkunsa Suomessa 35 vuotta sitten ja ihmisoikeudet on sen tärkein sanoma. Suomi on kuitenkin unohtanut oman kansansa ihmisoikeudet, vuosittain Suomessa tuomitaan valtaisa joukko vankeuteen syyttömänä, syyttäjän luomilla valheilla ja

December 1st, 2010

VIISI päivää ”VAPAUTUMISEN PAASTON” alkuun. ”Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät”. Ihmisoikeus sopimus on Jumalan oikeus.

December 1st, 2010