Archives for: "November 2009"

Oikeusministeri Tuija Brax; Perus-ja ihmisoikeuksien vastainen hallinnon toiminta on saatava oikeudenmukaiseksi. Edesvastuuttomuus, oikeuden piittaamattomuus on lopetettava, poliisien,syyttäjien ja tuomareiden osalta lailla.

November 29th, 2009

Lainattua: Poliittinen vastuu tässä maassa on lähes teoreettinen käsite. Seuraavassa kurjuuden maksimointi

November 28th, 2009

Tuhoisa yhdistelmä luoville yrityksille on; Lehdistö / Taloustoimittajat : Erityisesti Helsingin sanomat ja taloustoimittaja Tuomo Pietiläisen tolkuton kirjoittelu ja syyllistäminen ennakkoon, vaikka todellista talousrikosta ei ole todettu tapahtuneen.

November 26th, 2009

Eduskunnasta puuttuu käsittämisen taito: Käsittäminen on asioiden sanamuotoon laittamista.

November 24th, 2009

Suomi; byrokratia helvetti jossa ihmisoikeuksia loukataan ja pilkataan tietoisesti vuosittain tuhatlukuisesti. Syyttäjät ja tuomarit rikkovat jo tavallisia lakeja jatkuvasti, ihmisoikeuslait ovat heille täyttä hepreaa !.

November 23rd, 2009

Omasta valtiosta on muodostunut suurin elämän ja toimeentulon uhka kansalaisille. Eduskunnan on aika ryhdistäytyä ja tehdä lait oikeusturvan aikaansaamiseksi.

November 23rd, 2009

Suomessa on perustuslaillinen kriisi, koskien perus-ja ihmisoikeuksia. Valtiovalta ei ole hoitanut tehtäviään lakien toteutumisessa ja oikeusturvan osalta. Oikeuskansleri ja oikeusasiamiehet eivät ole huomioineet,

November 22nd, 2009

EDUSKUNTA HERÄTYS !, ON HÄPEÄKSI SUOMELLE ETTÄ ON RATIFIOITU 20 V. SITTEN IHMISOIKEUS SOPIMUS MUTTA SITÄ EI OLE TOTEUTETTU KÄYTÄNNÖSSÄ, EI OLE OIKEUSTURVAA LAISINKAAN KANSALAISILLA, YRITTÄJILLÄ JA/TAI YRITYKSILLÄ !.

November 20th, 2009

Lainattua:OIKEUSTURVAN PITÄÄ TOTEUTUA KÄYTÄNNÖSSÄ... "Perus-ja ihmisoikeusloukkauksien kohteeksi joutuneen oikeusturva on todellisuudessa lähes kuvitteellinen"

November 20th, 2009

Ab Europositron Oy:n sijoittajaryhmä / Ilkka Laakso......Itääkö siemen ?.

November 16th, 2009

120 v. Helsingin sanomat on, hyväveliverkoston propaganda tiedon levittäjä, joka on aina hallinnut Suomea, tämä virkamiehistä koostuva ( Mafia, rikollisryhmä ), (cosa nostra, meidän asia).

November 15th, 2009

Akkukeksijän Testamentti Suomalaisille: Tahdon että ryöstömurhaan syyllistyneet valtion virkamiehet, syyttäjä ja käräjäoikeuden tuomarit viedään valtakunnan oikeuteen ja määrätään ankarin rangaistus. Riippumatta siitä onko akkukeksijä elossa silloin.

November 14th, 2009

EOK-tiedoite:WinCapitan jäsenten syytteillä loukataan ihmisoikeuksia? Sijoitusklubi WinCapitan esitutkinnan ja syyteharkinnan tuloksena syyttäjä on nostanut syytteen kahta WinCapitan jäsentä kohtaan.

November 11th, 2009

MOT: Ilmastokatastrofi peruutettu 09.11.2009.

November 11th, 2009

Tavallaan sopivan toimintaympäristön pohja puuttuu uusille keksinnöille Suomessa...tyhjän päälle ei voi tunnetusti rakentaa mitään. Melko hataralta näyttää muutenkin koko valtakunnan talouselämän kehittäminen ja uudistaminen.

November 9th, 2009

Syyttäjät ja tuomarit tekevät Suomen oikeushallinnosta ABSURDIN. On saatettava tuomarit ja syyttäjät kunnioittamaan Perustuslakia ja Ihmisoikeusartikloja. Tehtävä kuuluu eduskunnalle joka valvoo oikeuslaitosta, miksi muutosta odotettu kaksikymmentä vuotta

November 7th, 2009

Väärä asenne ja vastuuton oikeusjärjestelmä estää perus-ja ihmisoikeuksien toteutumisen Suomessa. Viime tiistaina tuli sadas(100)langettava tuomio EIT:ltä. Jos lisääntyviin viranomaisten lainrikkomuksiin ei puututa-johtaa se koko kansakunnan rappioon.

November 6th, 2009

Lainattu: Hs Mielipede J P Roos toteaa; Meillä oikeudet saavat tehdä huoletta virheitä , ei korppi korpin silmää noki on vallitseva sääntö, josta poikkeukset ovat harvinaisia,

November 6th, 2009

Vakavasti on ryhdyttävä miettimään miten, tuomareiden ja virkamiesten vastuuttomat laittomat toimet pysäytetään. Virkamiehet ovat viimeisten 20 vuoden aikana täysin holtittomasti käyttäytyneet kansalaisia kohtaan, ilman rangaistuksen pelkoa,

November 6th, 2009

Korkein oikeus ei ole yksin vastuussa ihmisoikeuksista, toteaa kko:n presidentti Pauliina Koskelo. Kaikkien oikeus asteiden on pidettävä huolta ihmisoikeuksien noudattamisesta

November 5th, 2009

Suomessa ei tutkita Valtion virkamiesten tekemiä rikoksia, EOK koki sen Eduskunnan oikeusasiamieheltä ja samoin kävi akkukeksijän kohdalla. ( EIT ) tuomioita olisi satoja enemmän jos asiat tutkittaisiin,

November 4th, 2009

Järjestäytyneen rikollisuuden tutkija Sami Parkkonen toteaa että Suomessa maan tapa täyttää järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit. Tässä rikollisjoukko,

November 2nd, 2009

Eduskunnan 200 kansanedustajaa, nyt on tullut aika puhdistaa oikeuslaitos tuomareista jotka toimivat täysin lain vastaisesti.

November 2nd, 2009

Virkamiehet oikeuslaitoksessa, maan tapa teidän toiminnassa täyttää järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkit. Akkukeksijän asiassa poliisi, syyttäjä ja tuomari yhdessä rikkoivat kaikkia mahdollisia ihmisoikeus ja perusoikeus lakeja.

November 2nd, 2009