Archives for: "February 2012"

Kirja on valmis levitykseen syyskuussa 2012 nimellä: PÄÄLLIKKÖ VIRKAMIES SALALIITTO MIELIVALTA SUOMESSA.

February 29th, 2012

Keskustelua on monenlaista, mutta silmiinpistävää on käsitys, että keksintötoiminta kuuluisi olemassa oleville suurille yhtiöille. ..Yleinen ajatusmalli loukkaa siis yksityisten,itsenäisten ja radikaalien-keksintöjen rahoittajina olevia kansalaisia Suomes

February 25th, 2012

PÄÄLLIKKÖVIRKAMIES SALALIITTO, AKKUKEKSIJÄÄ VASTAAN: Tutkimuksissa selvisi että varmuudella asiaan on osallistunut 14 päällikkövirkamiestä ja heillä on ollut 9 yksityistä bulvaania rakentamassa syyllisyyttä ja väärin todistaneet oikeudessa.

February 25th, 2012

EUROPEAN COURT OF HUMAN RIGHTS: Ilmoitti 14.02.2012 Rainer Partasen, valitusnro 74652/11 Partanen v Suomi. valituksen tulevan käsittelyyn niin pian kuin on mahdollista.

February 20th, 2012

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson: Monta tuhatta Suomalaista on vuosittain joutunut toteamaan että kansalaisella ei ole ihmisarvoa Suomessa. Holhous yhteiskunta tuhoaa perheet, lapsenoikeuksien varjolla ja lapsista tulee kauppatavaraa.

February 19th, 2012

Anna-Maja Henriksson: On perustettava Eit:in kaltainen maan sisäinen oikeus säätiö jonka tuomarit valalla vannovat noudattavansa suomen lakeja ja riippumattomana valvovat, virkamiesten,oikeuksien tuomarien ja syyttäjien toimia jatkuvasti.

February 18th, 2012

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson: Suomi on vankila jossa virkamies harjoittaa mielivaltaa ja siitä ei ole valitusoikeutta,kun virkamies tuomitsee sinut vankilaan, voit valittaa Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle.

February 18th, 2012

Selostus: Maya-kalenteri ennustaa maailmanloppua 21.12.2012. ja uuden alkua. Mutta välillä on tuho, joka on laajempi kuin nyt koetut tsunamit ja maanjäristykset sekä hirmumyrskyt. Siitä selviää vain osa ihmisistä, etenkin valmistautuneet.

February 17th, 2012

Ab Europositron Oy:n lojaaleille osakkaille: Tulemme toteuttamaan akkukeksinnön tänä vuonna ulkomailla, mikään ei kykene estämään sitä. Samat tahot jotka ovat aiemmin antaneet väärää tietoa yleisölle, ovat nyt antaneet sitä Ruotsiin mutta sillä ei ole

February 17th, 2012

Maailmanloppu on hyvä asia se koskee vain maapalloa, sen jälkeen pääse alkamaan uusi aika. Nykyinen on läpeensä mätä ja se koskee kaikkien maiden hallintoa. Uuteen aikaan luodaan parempi hallinto joka ei voi puuttua mihinkään ulkopuoliseen,

February 17th, 2012

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson: Minä olen valmis sovintoon jo ennen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätöstä. Suomen ei pitäisi kasvattaa Eit tuomioita, se ei ole hyväksi maineelle kun kerran on sovinnon mahdollisuus.

February 17th, 2012

Transparency Suomi: Hyvä veli -verkostot pulma. Täysin moraaliton rikollisrälssi toiminta, joka ei anna yleensä mahdollisuutta kansalaisen selviytymiseen, jos tuomarirälssi käy hänen kimppuunsa.

February 17th, 2012

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson: Olisiko aika miettiä miten keksijä Rainer Partaselle korvataan aiheutettu vahinko. Mikäli sovintoon ei pyritä, julkistan salaliiton virkamiesjäsenet, joista on dokumentit todisteena.

February 17th, 2012

Rainer Partasen pyytämä; jumalan tuomio on tulossa kaikille, Suomen virkamies rikollisrälssin salaliittolaisille sekä joukolle yksityisiä jotka olivat mukana tuhoamassa yritystä ja varastamassa keksintötietoja.

February 16th, 2012

Rainer Partanen toteaa; maailmanloppu tulee 21.12.2012 koska olen niin päättänyt, suurin osa ihmiskunnasta tuhoutuu. Synnyin 21.12.1939 talvisodan veteraaniksi ja olen nähnyt vallassa olijoiden mädännäisyyden ja on aika puhdistautua.

February 14th, 2012

Uusi pankkikriisi on tulossa,meidän rälssi hoitaa konkurssit jälleen pienyritysten maksettavaksi, voimmeko jälleen odottaa 15 000 itsemurhaa kun suomen mies ei kestä häpeää kun on antanut kusettaa itseää.

February 12th, 2012

Maailmassa on ilmeisesti vain yksi ihmisille oikeutta jakava taho, Euroopan ihmisoikeustuomioistuin, sillä kaikki valtiot on enemmän tai vähemmän mielivaltaisia.

February 12th, 2012

Suomalainen yhteiskunta on muodostunut läpimädäksi, mielivalta vallitsee korkeiden päättäjien taholla, siitä kärsii koko kansakunta eikä ihme että pahoinvointi on vallitseva kansalaisten keskuudessa,

February 12th, 2012

Lojaalit osakkaat kutsutaan uuteen yhtiöön kevään kuluessa, jotta saamme akkukeksinnön toteutukseen tänä vuonna. Osakkaiksi kelpuutetaan vain lojaalit osakkaat ja ne jotka jättivät perimisen auki oikeuden korvauspäätökseen,

February 11th, 2012

Suomalainen tuomari rälssi ei kunnioita ihmisoikeuksia, mahtavatko edes tietää mitä tarkoittaa Euroopan ihmisoikeus sopimus, joka on ollut ratifioituna jo yli 20 vuotta. Suomessa ei oikeuslaitoksen tuomarikunta ei ole omaksunut länsimaista

February 11th, 2012

Anna-Maja Henriksson teidän on aika toimia; Iltasanomat kolumni 8/2, Hannes Markkula. Totuus vai sensuuri. Pitäisiköhän Suomen tärkeimpien oikeuspäälliköiden erota. Kyllä pitää,ensimmäiseksi KKO:n presidentti Pauliine Koskelo, hän väitti että syyttömäksi

February 8th, 2012