Archives for: "February 2012, 17"

Selostus: Maya-kalenteri ennustaa maailmanloppua 21.12.2012. ja uuden alkua. Mutta välillä on tuho, joka on laajempi kuin nyt koetut tsunamit ja maanjäristykset sekä hirmumyrskyt. Siitä selviää vain osa ihmisistä, etenkin valmistautuneet.

February 17th, 2012

Ab Europositron Oy:n lojaaleille osakkaille: Tulemme toteuttamaan akkukeksinnön tänä vuonna ulkomailla, mikään ei kykene estämään sitä. Samat tahot jotka ovat aiemmin antaneet väärää tietoa yleisölle, ovat nyt antaneet sitä Ruotsiin mutta sillä ei ole

February 17th, 2012

Maailmanloppu on hyvä asia se koskee vain maapalloa, sen jälkeen pääse alkamaan uusi aika. Nykyinen on läpeensä mätä ja se koskee kaikkien maiden hallintoa. Uuteen aikaan luodaan parempi hallinto joka ei voi puuttua mihinkään ulkopuoliseen,

February 17th, 2012

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson: Minä olen valmis sovintoon jo ennen Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen päätöstä. Suomen ei pitäisi kasvattaa Eit tuomioita, se ei ole hyväksi maineelle kun kerran on sovinnon mahdollisuus.

February 17th, 2012

Transparency Suomi: Hyvä veli -verkostot pulma. Täysin moraaliton rikollisrälssi toiminta, joka ei anna yleensä mahdollisuutta kansalaisen selviytymiseen, jos tuomarirälssi käy hänen kimppuunsa.

February 17th, 2012

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson: Olisiko aika miettiä miten keksijä Rainer Partaselle korvataan aiheutettu vahinko. Mikäli sovintoon ei pyritä, julkistan salaliiton virkamiesjäsenet, joista on dokumentit todisteena.

February 17th, 2012