Archives for: "January 2010"

Ab Europositron Oy:n ensimmäinen erävoitto, kun syyttäjä Antti Vuorenmaa luopui syyttämästä yhtiötä vastavalituksellaan. Yhtiön varat palautetaan yhtiölle koska käräjäoikeuden päätös on saanut lainvoiman jo viime keväänä 19.03.2009 .

January 29th, 2010

Suomen MAARISKI on tullut niin korkeaksi että kukaan ei halua joutua oikeuslaitoksen tai hallinnon seuraavaksi uhriksi ja siksi riskinottoa kartetaan kuin ruttoa. SUOMEN HALLINTO SAA SITÄ MITÄ TILAA.

January 26th, 2010

Yritysriski ja sijoitusriski ovat aina olemassa. Tuskinpa edes Ollila on ajatellut käsitettä: VALTION MAARISKI.

January 25th, 2010

ISÄNMAAN ASIALLA: Tutkinta ja sitä seurannut julkisuus leimasivat keksijä Rainer Partasen, mutta tapaus on lopulta häpeäksi, poliisille, syyttäjä ja oikeus laitokselle sekä medialle. Olisiko aika tunnustaa virheet ?.

January 24th, 2010

Jorma Ollila kehottaa yritysjohtoa ottamaan riskejä, akkukeksijän yrityksessä haettiin vain osakkaita ja riski pääomaa. Siten uhkana vankila, kun oltiin rohkeita riskinottajia. Laittomuuksille ei ole mitään näyttöä, miksi jatkuva oikeudenkäynti ja ,

January 23rd, 2010

Poliisin, syyttäjän ja lehdistön harhaan johtamat osakkaat voisivat ilmaista sen ja ilmoittaa keksijälle, halunsa olla mukana jatkokehityksessä.

January 21st, 2010

Kirjaa täydennetään ja se valmistuu kaikenaikaa valokuvin ja lehtikirjoituksin: KEKSIJÄN PÄIVÄKIRJA MUISTIO

January 19th, 2010

Tiedoksi kaikille Europositron Oy:n osakkaalle; kun alumiiniakku ja sähköauto on saatu Suomessa teolliseen tuotantoon arviolta 5 vuoden sisällä. Keksijä keskittyy kehittämään, kehittämänsä sähkömagneettiskemiallisen fuusioreaktorin ja toteuttamaan sen.

January 19th, 2010

Todellinen kaikkien Suomalaisten kansalaisten yksilönvapaus ja ihmisoikeuksien kunnioitus on tavoitteena seuraavien vuosien aikana kun hallinto opetetaan länsimaisille tavoille ja ihmisten kunnioitamiseen jonka seurauksena olemme oikeusvaltio.

January 19th, 2010

Perus- ja ihmisoikeuksille on näihin päiviin saakka viitattu lähinnä kintaalla. Suomen oikeushallinnon, poliisien, ulosottovoutien, syyttäjien ja oikeuden tuomarien toimesta.

January 14th, 2010

Yleinen mielipide on heräämässä että valtion viranomaiset eivät tee riittävästi ennakkosuunnitelua, jotta maamme tulevaisuus olisi edes jonkinverran varmistettu, ajelehdimme kuin ajopuut edelleenkin milloin voimme sanoa että itse ohjaamme asiat tulevaan.

January 12th, 2010

MIKSI VALTIO EI HYVÄKSY UUDEN "NOKIAN" SYNTYMISTÄ, VAAN HALUAA TUHOTA JA ESTÄÄ TÄYSIN VÄÄRÄLLÄ OIKEUDENKÄYNNILLÄ TÄMÄN HUIKEAN UUSINNOVAATION TOTEUTUMISEN.

January 11th, 2010

Henkisen vireyden ja terveyden ylläpito tapa kansalaisella ja siitä huolimatta ollaan heittämässä ulos työelämästä, tämä on valtion huonon suunnitelun ansiota joka tulee korjata. Kaikille Suomalaisille tulee järjestää työpaikka.

January 11th, 2010

VARAUTUMINEN-JÄRJENKÄYTTÖ ETUKÄTEEN: ONNISTUMISEN MAHDOLLISUUDET JA PAREMPI TULEVAISUUS "TALOUDELLISEN SOTATILAN"-SYVÄN LAMAN ENNALTAEHKÄISY

January 11th, 2010

Koko Suomen organisaatioiden muutos ja uusien mittaus menetelmien käyttöön otto.

January 7th, 2010

On tää maailman laajuinen lääketiede mielenkinntoinen bisnes! Etsitään ratkaisuja syöpään,aivoinfarkteihin,skitsofreniaan ja moniin muihin tappaviin ja laitoshoitoa tarvitseviin sairauksiin.MUTTA kukaan ei etsi lääkettä KATEUTEEN,

January 7th, 2010

Maan tapa on että syyttäjä syyttää ilman kiistatonta näyttöä, vaikka ihmisoikeudet edellyttävät kiistattoman näytön. Tuomarit tuomitsevat jatkuvasti lainvastaisesti ilman kiistatonta näyttöä. Oikeuslaitoksessa vallitsee mielivalta, lakeja ei noudateta.

January 6th, 2010

Kun tuomari kirjoittaa tuomioselostukseen asioista joita mikään laki ei tue, on täyttä mielivaltaa. Tällaiset tuomarit on poistettava pikimmiten. Syyttäjä voi syytteessään puhua mitä hänen mielikuvitus on keksinyt, se ei ole ihmisoikeuksien mukaista.

January 6th, 2010

Suomalainen, maan tapa tuomita syyttömiä ilman näyttöä on ihmisoikeuksien vastaista. Tuomarilla on oltava ammattitaitoa kyseisessä asiassa jota käsitellään. Ei ole järkevää antaa tuomioita asiasta josta ei ymmärrä mitään, se on mielivaltaa.

January 6th, 2010

Oikeusministeri Tuija Brax: Kuinka suuri osa Suomen oikeuslaitoksen tuomareista on ammattitaidottomia ja tuomitsevat syyllistävän patologisen tarpeensa mukaan, nämä tuomarit on poistettava oikeuslaitoksesta pikimmiten, jotta olisimme oikeusvaltio.

January 6th, 2010

Selaa Areena TV-ohjelmat; silminnäkijä 21.12.2009 näitä viranomaisrikoksia on tapahtunut tuhansia erilaisia. Viranomaiset on hiljaa asiasta koska se on maan tapa ja rikollinen viranomaistoiminta jatkuu, mutta kuinka kauan ?.

January 1st, 2010

Sadat jopa tuhannet tapaukset jossa tuomittu syyttömänä, todistaa sen että Suomessa on maan tapa tuomita syyttömänä, siten ei oikeuslaitos noudata laisinkaan maan lakeja. Media on heräämässä 60 vuotisesta ruususen unesta ja tuo asiat julki.

January 1st, 2010