Archives for: "October 2014"

Suomen kaikki oikeudet ovat sitä varten että kansalaiset laitetaan maksamaan kaikesta mahdollisesta ja mitään oikeutta ei Suomessa saa, viimeaikaiset ohjelmat vakuutusoikeudesta antaa selvän kuvan siitä että mitään oikeutta ja kohtuutta ei ole.

October 30th, 2014

Suomen tulee seurata Ruotsin esimerkkiä, Palestiinan tunnustaminen: Ruotsi on hyvin perustellut päätöksen ja Israelin terrori on loputtava Palestiinalaisia kohtaan. Ei voi rakentaa siirtokuntia Palestiina valtion alueelle.

October 30th, 2014

Valtiovarainministeri Antti Rinne pidä huoli että Kickstarter tulee Suomessa mahdolliseksi ilman finanssivalvonnan kireitä valvontaehtoja: Suomen valtion tulee hyväksyä Kickstarter rahoitus ilman mitään rajoituksia kuten, USA, Englanti, Ruotsi,Tanska,

October 30th, 2014

On kammottavaa todeta että yksi Presidentti Mauno Koivisto tuhosi 90-luvulla Suomen oikeusjärjestelmän, toteamalla että pankkien tulisi voittaa talousasiat oikeudessa, tämä aiheutti sen että edelleen tänä päivänä 22 vuotta myöhemmin niin tuomarin ei

October 28th, 2014

Sisäministeri Päivi Räsänen ei saa kuria rikollisiin virkamiehiin: Virkamiesrikosten kärjessä on oikeusmurhat ja nyt röyhkeys lisääntyy ja vaaditaan rahaa salaisista poliisitiedoista.

October 27th, 2014

Eduskuntavaalit tulossa ja virkamiesvastuu on sillä tiellä jonka Presidentti Mauno Koivisto avasi, eli laittomuuden tie, jossa virkamiehillä ja tuomareilla ei ole mitään vastuuta mistään. Sitä ei pidä unohtaa koska se jatkuu edelleen.

October 27th, 2014

Uusille radikaaleille keksinnöille ei ole sopivaa toimintaympäristöä Suomessa.....päinvastoin--rohkeus, ahkeruus ja ennakkoluulottomuus murhataan oikeus-saleissa olevan väärän asenteen takia.

October 25th, 2014

Paperiteollisuuden sellumassatehdas luo massatuotantoa ja alumiiniakkutehdas luo työpaikkoja sähköautoteollisuuteen ja oheislaiteteollisuuteen. Kenellä politikolla on rohkeutta tukea tätä ainutlaatuista akkukeksintöä ja saada Suomi nousuun. Tekemällä

October 25th, 2014

Koiviston konklaavi 90-luvun lamassa, aiheutti sen että Oikeuslaitos ei enään välitä oikeudellisista perusteista tuomioissa, heidän nykyinen käytäntö on että voivat tuomita jos haluavat ilman perustetta. Täten Suomen oikeuslaitoksen tuomarit on itse

October 24th, 2014

Oikeuslaitos pakoilee vastuutaan vääristä tuomioista, tämän myötä on tuomarit menettänyt kaiken arvostuksen kansan silmissä. Tuomarit on ammattitaidoton loisjoukko, joka työskentelee suojatyöpaikallaan ilman mitään vastuuta. Ministeri Anna-Maja Henriksson

October 24th, 2014

Suomen kansalaisten oikeusturva asioissa on tapahtunut romahdus, kukaan ei enään ole turvassa meidän omilta virkamiehiltä ja vastuu on kansanedustajien miten on päästetty asiain tila tällaiseksi, vaalit on tulossa, ota kantaa asiaan.

October 24th, 2014

MIKSI SALLIMME TUNNETUN VIRKAMIESRIKOLLISUUDEN JOTA POLIISI TAI KUKAAN MUU VIRANOMAINEN EI SUOSTU TUTKIMAAN: TOTTA JOS VIRKAMIES TUTKII, SEHÄN OLISI OMAN VIRKAMIESPESÄN LIKAAMINEN, MUTTA SIITÄ TULEE AJANMYÖTÄ VÄLTTÄMÄTÖNTÄ.

October 23rd, 2014

Mitä seuraa kun USA ja Venäjä eivät noudata kansainvälisiä lakeja ja murhaavat ihmisiä miten lystää. USA lennokeillaan ja Venäjä valloituksillaan Krimi, tämä on vasta alkua. Mitä he tekevät kun muualta alkaa tulla lennokeja omalle taivaalle ohjuksineen.

October 22nd, 2014

Hämmästyttävää että puhutaan itsekriminoinnin suojasta, sillä ei ole merkitystä: kyllä poliisi ja syyttäjä ovat aina osanneet syylliseksi kriminaalisoinnin ja tuomarit ovat nielleet sen kakistelematta siksi on nykyää paljon oikeusmurhia.

October 22nd, 2014

Muistutus Suomen oikeuslaitoksen tuomareille jos ette kanna vastuuta vääristä tuomioista, niin milloin hyvänsä voi Damokleen miekka pudota ja jakaa jumalallista oikeutta.

October 21st, 2014

Ministeri Anna-Maja Henriksson kaikessa sinisilmäisyydessä kehtasi todeta että Suomessa ei tuomita syyttömiä, vaan mieluummin jätetään tuomitsematta syyllinen kuin tuomittaisiin syytön, tämä on joskus ollut ihanne, jota ei enään ole.

October 9th, 2014

Luottakaa Suomen omaan yrittäjä ja keksijä joukkoon he luovat 200 000 työpaikkaan: Alumiiniakku on tämä toimiva idea jonka ympärille syntyy nämä työpaikat.

October 1st, 2014