Archives for: "May 2009"

John Stuart Mill ja hänen näkemys Vapaudesta on yhtä ajankohtainen Suomessa tänään kuin 150 vuotta sitten. Hän esittää hallintovallan valvontaa yhtenä kaikkein tärkeimpänä yhteisön toimena, joka takaa yksilön turvan ja vapauden.

May 26th, 2009

Avoin kirje: valitus ja kantelu Eduskunnan oikeusasiamiehelle . Akkukeksijä Rainer Partasen tuomiosta törkeäpetos H:gin käräjäoikeudessa 12.02.2009 Diari nro. R 08/6540. Tuomio no. 1564, 1 vuosi 7 kk vankeutta ehdollisena ja 6 vuoden liiketoimintakielto

May 26th, 2009

Vieraskynä: Nyt kun käydään keskustelua lähdesuojasta, olisi syytä käydä myös keskustelu toimittajien ja julkisen sanan moraalista. Olipa lähde mikä hyvänsä, poistaako tiedon julkaisu toimittajan ja julkaisun rikosoikeudellisen vastuun,

May 23rd, 2009

Poimintoja: Tuomarin vastuu onko sitä Suomessa.

May 21st, 2009

Vieraskynä; Valta tuhota. Ylen päällikkö Mikael Jungner kertoi joutuneensa Sanomapomon uhkaamaksi, tuhoamme sinun persoonasi. Teksti on kuin mafialeffasta, jossa capo di tutti capo kääntää peukalonsa alaspäin Jungnerin naaman kohdalla.

May 21st, 2009

Suomen korkein oikeus tulisi ilmaista että EU:n Ihmisoikeus artikloja tulee kunnioittaa ja soveltaa myös käytännössä hovi ja käräjä oikeusasteissa. Muuten lähivuosina tulee suuria ongelmia jos oikeudet eivät ala soveltaa artikloja.

May 20th, 2009

Juise Leskisen laulu viimeinen kylähullu. Kertoo vapaudesta jonka valtio tuli ja riisti. Siten kehitys pysähtyi koska ei ollut vapautta luoda uutta ja kerätä kokemusta epäonnistumisten kautta. Näinkö on käynyt Suomelle ?.

May 20th, 2009

Aleksander Solzenitsyn; rajalla videota katsellessani ja hänen kertomustaan nyky venäjän tilasta. Se iski kuin salama, Suomi ja Venäjä molemmissa on virkamies diktatuuri, Solzenitsyn kehottaa toisinajattelijaksi jotta demokratia saavutettaisiin.

May 17th, 2009

Katja Boxberg ja Taneli Heikka: Lumedemokratia on hyvä avaus, demokratian palauttamiseksi Suomeen. Vain laaja keskustelu Suomettumisesta voi parantaa maan, konsensus on kitkettävä juurineen pois ja palautettava poliittinen vastuu maahan.

May 17th, 2009

Kaikista valtion virkamiehistä tehdään rikostutkimus jotka on osallisia keksijän syyllistämisessä. Tuomarin tuomio selostus ei sisältänyt sellaista että olisi ollut kiistaton näyttö rikoksesta, vaan kertoi mielipiteestä.

May 17th, 2009

Oikeusasiantuntija: Syyttömälle akkukeksijälle tuomio, siksi että valtio välttyy maksamasta miljoona korvauksia. Kaikki syyllistäjä todistajat olivat valtion virkamiehiä, VTT, TKK, Tutkinnanjohtaja, Syyttäjä ja kaksi Tuomaria.

May 17th, 2009

Hallinnossa on keskimäärin yhtä paljon rikollista ainesta kuin muuallakin, Siksi hallinnon rikolliset on laitettava vastuuseen tekemisistään jatkuvasti.... Suojeltu oikeushallinto sisältää keskimääräistä enemmän rikollisia.

May 15th, 2009

Korkeimmanoikeuden presidentti Pauliina Koskelo on todennut että Suomen poliittinen ilmasto suhtautuu kevytmielisesti lain takaamiin perusoikeuksiin. Asiaan yhtyy monet kuten, valtakunnansyyttäjä Matti Kuusimäki ja laamanni Eero Takkunen.

May 13th, 2009

Helsingin käräjäoikeuden tuomari Maritta Pakarinen epäilee että hänen kunniaansa on loukattu, sitä ei ole tapahtunut yksityishenkilönä. Kaikki kritiikki on kirjoitettu tuomarista käräjäoikeuden viranhaltijana, ja oikeuteni on kritisoida tapahtumia.

May 12th, 2009

Akkukeksijä Rainer Partasen; kaikkien aikojen laajin oikeusviranomaisten yhdessä tekemä syyllistäminen ja sen seurauksena tuomittiin keksijä. Ilman näyttöä törkeästä petoksesta. Lukuisista tutkinnassa ja oikeudenkäynnissä mukana olleista viranomaisista,

May 12th, 2009

Tue keksijää taistelussa ihmisoikeuksien puolesta ja osta hänen kirjoittama ja avustama. KEKSIJÄN "LUOMISKERTOMUS", joka kertoo 30 vuoden keksijän taipaleesta ja päätyen käräjäoikeuteen siellä voitto yhtiölle, edelleen keksijänä hovioikeuteen,

May 12th, 2009

Oikeusministeri Tuija Brax; Kansalaisena vaadin että parannetaan päätöksin heti, ihmisoikeuksia Suomessa.

May 10th, 2009

Jokainen sijoittaja, jota valtion oikeushallinto huiputti vaatimaan korvauksia Europositron Oy:n osakkeista, joutuvat ulos yhtiöstä. Haluaisivat valtiolta korvauksia kun huomaavat että Europositron Oy menestyy eikä sen osakkaita ole mitenkään petetty.

May 9th, 2009

Avoin kirje: valitus ja kantelu Eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Pauniolle . Akkukeksijä Rainer Partasen tuomiosta törkeäpetos H:gin käräjäoikeudessa 12.02.2009 Diari nro. R 08/6540.

May 9th, 2009

Avoin kirje: valitus ja kantelu Eduskunnan oikeusasiamies Riitta-Leena Pauniolle . Akkukeksijä Rainer Partasen tuomiosta törkeäpetos H:gin käräjäoikeudessa 12.02.2009 Diari nro. R 08/6540. Tuomio no. 1564,

May 7th, 2009

Helsingin käräjäoikeuden laamanni Eero Takkunen ilmaisi että Suomi ei enää ole oikeusvaltio: Kysynkin onko Suomi koskaan ollut oikeusvaltio ? , koska OIKEUSNIHILISMI on liian yleinen toimintatapa tuomareilla.

May 6th, 2009

EIT tuomiot Suomelle, Vuosittain tapahtuu Suomen oikeusistuimissa törkeitä ihmisoikeusloukkauksia arvioltaan 50 - 100 tapausta vuosittain joka on tosi paljon ja joka osoittaa että oikeusistuinten tuomarit eivät ymmärrä asian vakavuutta.

May 3rd, 2009

Vieraskynä; Suomi polkee ihmisoikeuksia. Euroopan ihmisoikeustuomioistuin (EIT) on jakanut 15 viime vuoden aikana Suomelle enemmän tuomioita kuin kaikille muille Pohjoismaille yhteensä.

May 3rd, 2009